En ejendomsmægler der skiller sig ud på markedet

Det er ikke altid, at man er heldig første gang, når man vælger en ejendomsmægler til at sælge ens bolig. Desværre var det tilfældet med Anna Poulsen og hendes familie, som havde haft deres hus i Silkeborg liggende hos en ejendomsmægler i otte måneder uden at have nogen aktivitet på det. ”Vi var nødt til at gøre noget andet, for der var simpelthen ingen aktivitet, og det var vi dybt skuffede over”, fortæller Anna.

Heldigvis blev de positivt overraskede, da de efter research på byens største ejendomsmæglere rakte ud til Anita Jæger som den første, der reagerede med det samme på deres henvendelse.

”Vi havde hørt godt om Anita Jæger fra en familie, vi kender, hvor hun havde hjulpet dem med at sælge deres bolig. Og da vi tog kontakt, kunne hun stille op med det samme, lige når det passede os. Herudover kom hun med noget energi og drive, hvilket var lige præcis det, vi søgte efter vores tidligere knap så gode oplevelse”, forklarer Anna.

Hun havde nye marketingbriller på

Det der især var anderledes ved Anita Jæger og hendes måde at håndtere salget af boligen på, var markedsføringen, som skilte sig ud fra andre. En ting som Anne og hendes familie allerede havde bidt mærke i, inden de valgte at kontakte Anita Jæger.

”Vi havde set, hvordan hun markedsførte andre boliger, som var lidt anderledes. Med vores hus formåede hun at fange det ekstra specielle ved det med blandt andet brugen af droneoptagelser. Så kunne man virkelig se den luft, der var omkring boligen, og at den var tæt på fællesareal, natur og skole - uden at have naboer lige klos op ad. Det er den følelse af at bo alene, men stadig i et aktivt kvarter, der er det specielle ved boligen, og som blev indkapslet og markedsført”, siger Anna.

 

Vi ville ikke have en hvilken som helst ejendomsmægler

For Anna og hendes familie var det vigtigt, at de fandt en ejendomsmægler, der kunne se de ting, der lå til grund for den pris, de havde sat. Så de var ikke bare interesserede i en ejendomsmægler, der ville sætte prisen tilpas lavt for at få det solgt hurtigt.

”Vi ville have en ejendomsmægler, som kunne se det, vi gerne ville sælge med det her hus. Der var nogle forskellige parametre for os, som lå bag den pris, vi gerne ville have for huset. Så vi testede fire ejendomsmæglere af, inklusiv Anita Jæger, for at se, om de kunne se den sjæl, vi har lagt i boligen og de ting, vi har gjort ved det - for hvis de ikke kunne se det, så kunne de heller ikke sælge det”, fortæller Anna.

Ud af de fire ejendomsmæglere blev Anita Jæger valgt, da hun netop kunne se det helt specielle ved boligen.

Professionel håndtering og kommunikation under hele forløbet

Som sælgere af et hus er det ikke kun vigtigt, at man finder en ejendomsmægler, der kan finde ud af at sælge ens hus. Det betyder også meget, at kommunikationen fra start af og undervejs er god og professionel, da man åbner dørene op til ens private liv, når man sælger sin bolig.

”Den håndtering Anita Jæger har haft af os som sælgere har været virkelig topprofessionel. Det er vigtigt, da man som sælger står i en lidt sårbar situation, når man har folk, der kommer ind og kommenterer på ens hjem. Her har hun været god til at tage en personlig og aktiv dialog med os og har løbende været ude i god tid med fremvisninger og efterfølgende feedback. Hun er virkelig en ejendomsmægler, der har gjort en indsats for at få solgt huset og finde relevante købere. Vi anbefaler hende varmt til andre, der ønsker at sælge deres hus”, afslutter Anna.