En ejendomsmægler du har lyst til at lukke ind i dit hjem

Uanset årsagen til at du skal sælge dit hus, er et af de første spørgsmål, du som sælger stiller dig selv: Hvem vil jeg have lyst til at lukke ind i mit hjem, når jeg ikke er hjemme? For Katrine Bak Primdahl var det en afgørende faktor i valget af ejendomsmægler - og grunden til at hun valgte Anita Jæger til at sælge sit hus på Færgevej 15 i Silkeborg.

”For mig var det vigtigt at vælge en mægler, som jeg havde tillid til, og som jeg kunne se mig selv købe et hus af. Så jeg prøvede egentlig at sætte mig i den anden stol. Derudover stillede jeg mig selv spørgsmålet: Er det en jeg kan lide og vil tillade at lukke ind i mit hjem, mens jeg ikke er hjemme? Og med Anita Jæger kunne jeg nemt svare ja på det”, fortæller Katrine.

 

En ærlig og reel proces

Tilliden som var vigtig for Katrine, var også forbundet med kommunikationen mellem hende og Anita Jæger og hele processen, der fra start af var ærlig og reel.

Inden Anita Jæger havde jeg snakket med en del andre ejendomsmæglere, og der var mit førsteindtryk, at de var nogle supersælgere. Der var ikke den ting, de ikke synes, var fantastisk ved mit hus. Og jeg ved jo godt, at det ikke er alting, der bare er fantastisk. Anita Jæger, derimod, havde en mere realistisk tilgang til det hele. Vi havde en reel snak om, hvad huset var værd, hvad jeg kunne forvente, og hvad processen var”, forklarer Katrine.

I snakken om processen fik Katrine og Anita Jæger også en dialog om, hvilke typer mennesker der kunne tænkes at bo der. En snak der var meget væsentlig i forhold til det markedsføringsmateriale, der skulle laves, og hvordan huset skulle præsenteres.

 

Den løbende dialog var tilpasset en travl hverdag

Selvom man står og skal sælge sit hus, betyder det desværre ikke, at der er ekstra timer i døgnet til at følge med i processen. Netop derfor var det for Katrine vigtigt, at kommunikationen mellem hende og Anita Jæger ikke altid behøvede at være telefonsamtaler, men kunne foregå via digitale medier og på SMS.

Mit job kræver, at jeg er meget på farten. Derfor var det fint, at vi nemt kunne kommunikere over SMS eller digitale medier, når vi havde svært ved at fange hinanden. Jeg ville nemlig ikke kunne tage telefonen dagen lang, så det var en let måde at finde ud af, om det var interessant for potentielle købere eller ej. Og så behøvede man ikke at bruge mere tid på det”, afslutter Katrine.