Et sæt nye briller førte til hurtigt salg

Nogle gange er man ikke heldig først gang. Sådan er det ofte med ejendomsmæglere, hvor det, ligesom at skulle finde en køber til ens hus, skal være det helt rette match, før salget lykkes. Sådan var det for Peer og Annette Vandsø, som desværre ikke fik solgt deres hus ved den første mægler, de samarbejdede med. Men da Anita Jæger kom på banen, skete der lige pludselig en ting eller to.

”Ved den første mægler gik der et halvt år, uden at vi fik det solgt, og det var ikke, hvad vi havde håbet. Derfor skiftede vi til Anita Jæger. Hun satte det på nettet en mandag morgen, og torsdag til fyraften var det solgt. Så det var en god oplevelse, når man var forberedt på, at det ikke var sikkert, at det gik så hurtigt”, fortæller Peer og Annette.

En proaktiv ejendomsmægler

Allerede efter første møde med Anita Jæger, vidste Peer og Annette, at de havde fat i den rigtige ejendomsmægler.

”Vi havde allerede købt et andet hus, så det måtte gerne gå lidt tjept. Efter en samtale med Anita Jæger vidste vi, at hende her bider sig fast – hun er proaktiv og opsøgende. Nogle ejendomsmæglere kan godt læne sig tilbage og tænke, at så kommer der nok noget af sig selv - men ikke Anita Jæger. Hun gør noget ved sagen og sidder ikke bare og venter på, at der er nogen, der ringer og vil se vores hus”, beskriver Peer og Annette.

Hvis man derfor står i Silkeborg og gerne vil have sit hus solgt, og det skal gå lidt stærkt, så ved Peer og Annette godt, hvem de anbefaler.

”Vi vil helt sikkert anbefale Anita, for hende og hendes team gør noget ved sagen. Der er ikke noget at sætte en finger på. Det kører som det skal, og du er aldrig skuffet – de er hele tiden et skridt foran dig”.

Salg til private er Anita Jægers hovedfokus

En af årsagerne til, at Anita Jæger blev valgt af parret til et indledende møde skyldtes hendes gode ry i byen og hendes generelle fokus på privatsalg.

”Vi havde orienteret os om, hvem der var dygtige til at sælge huse her i Silkeborg. Og især hvem der var dygtig til de enkeltstående villaer og ikke projektsalg. Og der dukkede Anita Jæger op. Vi havde hørt fra bekendte, som havde haft et hus liggende til salg i et stykke tid, at efter de skiftede over til Anita Jæger, fik de solgt det rimelig hurtigt”, lyder det fra Peer og Annette.

Ved at Anita ikke havde fokus på store projektsalg som andre mæglere, betød det én væsentlig ting for Peer og Annette:

”Det betød, at vi kom forrest i køen. Og det var den forskel, vi kunne mærke med hende i forhold til den tidligere mægler”.

Hun stillede krav til os på den gode måde

Forholdet mellem sælger og ejendomsmægler er et samarbejde med ét fælles mål: At få solgt huset. Af den årsag oplevede Peer og Annette også, at der blev stillet nogle krav til dem som sælgere og til det salgsmateriale, de havde fået lavet tidligere.

”Anita Jæger stillede krav til os - på den gode måde. Hun kom med gode råd til, hvordan vi skulle få huset til at se så pænt ud som muligt og gøre det mere hyggeligt. Hun var heller ikke helt tilfreds med de eksisterende billeder af huset. Så vi fik taget nogle nye, hvor hun foreslog os at købe nogle ting til indretningen og stille tingene lidt anderledes. Det virkede utrolig professionelt”, forklarer Peer og Annette.

Responsen på ændringerne var derfor kun positiv.

”Det er fedt, at det har været et samarbejde, hvor begge parter har været engageret i sagen med et fælles mål om at sælge huset. Vi kan også høre på dem, der har set billederne før og efter Anita Jæger er kommet til, at de var meget mere hyggelige, og at der var kommet meget mere atmosfære i huset”, afslutter Peer og Annette.

 

Læs mere om at sælge dit hus her