Handlekraftig og tillidsfuld ejendomsmægler

Når først beslutningen om at ville sælge sit hus er taget, har man som sælger brug for, at ejendomsmægleren man overlader salget til, tager ansvar og sørger for, at der sker noget. Netop det var oplevelsen både Jesper Skak-Nielsen og Helle Lorenzen fik, da de valgte Anita Jæger som deres ejendomsmægler i Silkeborg.

”En af grundende til vi valgte Anita Jæger var, fordi vi havde indtryk af, at hun var handlekraftig, og at der hurtigt ville ske noget. Der gik to fremvisninger på to dage, og så var huset solgt - til prisen. Så vi havde helt ret i vores indtryk”, forklarer Jesper og Helle.

En forståelse for den rigtige køberprofil skabte tillid

Inden valget faldt på Anita Jæger, havde Jesper og Helle snakket med en anden ejendomsmægler om salget af deres hus. Der var dog ret stor forskel på, hvilken tilgang de to ejendomsmæglere havde til processen med at få solgt deres hus.

”Vi oplevede hos en anden ejendomsmægler, at vi blev præsenteret for en masse muligheder inden for webannoncering, som man skulle vælge til eller fra - og det var vi slet ikke interesserede i. Jeg kan huske, at jeg sagde til ham, at hvis en blikkenslager skal lave noget for mig, så er jeg ligeglad med, om han bruger en vinkelsliber eller nedstryger til at skære rørene op med. Bare røret er tæt, når han går”, fortæller Jesper.

Efter snakken med Anita Jæger var oplevelsen og tilliden dog helt anderledes.

”Hos Anita Jæger var vi slet ikke inde på sådan nogle teknikaliteter. Hun snakkede om profiler og hvilke typer af mennesker, der ville bo i vores hus - og det gav meget mere mening. Det gjorde, at vi fik tillid til, at hun godt kunne sælge huset, for hun beskrev en køber, som vi kunne genkende. Og hvordan hun så fanger køberen, og hvilket net hun spreder ud, det har vi ikke noget at gøre med - og ønsker det heller ikke”, uddyber Jesper og Helle.

Hun tog sig tid til os

”Vi vil helt klart anbefale Anita Jæger til andre. Hun har brugt tid på os til at forklare, hvad der skulle ske, og alle på hendes kontor var meget servicemindede og vendte altid hurtigt tilbage. Det gav en enorm tryghed i sådan en situation”.

Sådan lyder det fra Helle om den løbende kommunikation med Anita Jæger. Selvom det indledende behov fra Jesper ikke umiddelbart var at have lange samtaler med deres ejendomsmægler, måtte han dog også erkende, at Anitas tilgang faldt i god jord.

”Jeg kan huske, at jeg i starten, da hun fortalte os, at hun bruger tid med sine sælgere, tænkte: ’Det behøver du ikke. Vi skal bare have solgt vores hus’. Men jeg må indrømme, at det har været rart løbende at have en afslappet dialog med Anita Jæger, som ikke bare er noget lal, men som rent faktisk har noget substans”, afslutter Jesper.

Kunne du være interesseret i at få et uforpligtende besøg af Anita Jæger?

 

Læs mere og bestil en gratis salgsvurdering her