Solgt på 2 dage

”Jeg troede ikke, sådan noget her kunne ske for os”.
Sammen med sin mand solgte Inger Marie Andersen for nyligt Sortbærvej 65 i Sejs, som de har boet i sammen de sidste 8 år.
Det var en oplevelse ud over al forventning.

Sejs-Svejbæk-området er en særdeles populær bydel for de mange boligsøgende i og omkring Silkeborg. Derfor gik der ikke længe fra Inger Marie og hendes mand satte deres hus til salg, før de første fremvisninger var booket. Og selv om der var flere fremvisninger i kalenderen, var de første interesserede købere så vilde efter huset, at det blev solgt på bare to dage til 11 % højere end udbudsprisen.

En behagelig ejendomsmægler med dynamit

Inger Marie og hendes mand havde flere gange talt om at sætte huset til salg, men aldrig gjort noget ved det. Men nu skulle det altså være, og derfor tog Inger Marie kontakt til Anita Jæger.

”Anita Jæger træder ind med et stort smil og undskylder ydmygt, fordi hun kommer et par minutter for sent, hvilket jo er helt vanvittigt at undskylde for, synes jeg. Vi har en hyggelig og afslappet samtale, men det var alligevel tydeligt for mig at mærke, at der var dynamit i hende – at hun virkelig brænder for det, hun laver. Hun vidste præcis, hvad hun havde med at gøre, og hun er meget, meget dygtig,” fortæller Inger Marie.

Derfor var det pludselig en let beslutning at vælge ejendomsmægler:

”Da vi var færdige med samtalen efter en times tid, var vi ikke spor i tvivl om, at det var Anita Jæger, der skulle sælge vores hus. Og det har ikke noget med pris at gøre – det er simpelthen den aura, hun udstråler og den personlighed, hun har, der gør, at mavefornemmelsen bare var helt rigtig”.

God og overvældende oplevelse

Da Inger Marie og hendes bedre halvdel sætter Sejs-boligen til salg, går der ikke længe, før de første interessetilkendegivelser begynder at melde sig. Og parret bliver hele tiden løbende orienteret om, hvad der sker i sagen:

”De ringer til os fra Anita Jæger om torsdagen og fortæller, at huset er kommet på nettet. Fredag ringer de så igen og fortæller, at der allerede er booket to fremvisninger af huset lige efter hinanden og flere fremvisninger i dagene efter. Men allerede efter de to første par havde været til fremvisning, fik vi at vide, at begge par meget gerne ville have huset, så dagen efter igen – det vil sige to dage efter – var huset solgt! Det var helt fantastisk,” fortæller en meget tilfreds og begejstret Inger Marie.

På grund af den overvældende interesse var det i dén grad værdsat, at Inger Marie og hendes mand så ofte blev opdateret på, hvad der skete, og at de på den måde blev taget i hånden gennem hele processen:

”Vi havde på fornemmelsen, at hver gang der skete noget undervejs i det her salg, så blev vi informeret med det samme. Det var jeg enormt imponeret over. Vi har prøvet at sælge én gang før, men det var i Skanderborg, og det var godt nok bare en død sild sammenlignet med den her oplevelse.”

Imponerende service og hjælp

Gennem salgsprocessen har der ikke bare været en høj grad af service i forhold til at holde Inger Marie og hendes mand opdateret om interesserede købere, fremvisninger, bud og så videre. Anita Jæger og hendes medarbejdere er også rykket ud, når der var brug for forskellige underskrifter fra parret:

”Min mand havde lidt svært ved at komme ind på kontoret, men det var der fuld forståelse over for, så Mie kom bare herud og fik min mands underskrift til de ting, der skulle underskrives. Og jeg har altid bare kunne ringe til kontoret for at få hjælp til eller svar på noget, hvis det har været nødvendigt”.

Det er også Mie, der har stået for fremvisningerne af Sortbærvej. Og selv om det ikke var Anita Jæger selv, der stod for fremvisningerne, er Inger Marie mere end tilfreds med Mies indsats:

”Mie er også bare ekstremt dygtig. Hun er tydeligt præget af Anita Jægers kompetencer og erfaring, og Mie fortalte mig da også, at Anita Jæger har fulgt hende hele vejen gennem hendes uddannelse som ejendomsmægler. Det kan man tydeligt mærke, og vi har været lige så trygge ved hende som vi har været ved Anita Jæger”.

Hun fortsætter:

”Jeg har indtryk af, at det har været et selvstændigt stykke arbejde, men at Mie hele tiden har haft teamet i ryggen, og at de har det rigtig godt sammen som kollegaer. Det virker til, at der er en god stemning og et godt arbejdsmiljø, og det smitter af på oplevelsen”.

Inger Marie slutter af med et budskab, der ikke er til at tage fejl af:

”Vi synes simpelthen, at vi har været enormt heldige, for vi har fået den bedste ejendomsmægler, der overhovedet eksisterer. I hvert fald i Silkeborg,” griner hun.

Skal vi også sælge din bolig?

Kontakt Anita Jæger her for en uforpligtende samtale