Købt og solgt på 14 dage

Poul og Esther Østerby havde ledt efter den perfekte landejendom omkring Silkeborg i flere år, og for et års tid siden blev de opmærksomme på et hus, Anita Jæger havde til salg lidt syd for byen. Her fik de virkelig øjnene op for området, men det lå desværre ikke i kortene, at det pågældende hus skulle blive deres.

Til gengæld blev de skrevet op i Anita Jægers køberkartotek, og da parrets søn og svigerdatter senere køber hus gennem Anita Jæger, er Poul med til overdragelsen, hvor han bliver trukket til side af Anita Jæger:

”Hun sagde, at hun havde en ejendom, som hun troede, lige var noget for os. Salgsopstillingen og de formelle ting var ikke helt på plads endnu, men hun rådede os til at køre forbi og se, om det kunne være noget. Det gjorde vi selvfølgelig, og vi kunne hurtigt se, at det godt kunne være det, vi havde ledt efter. Så vi ringende til Anita Jæger og bad om at få en fremvisning”, fortæller Poul Østerby.

Fremvisningen kom i stand, og dagen efter var parret faktisk ude og se nogle andre ejendomme. Men det gjorde kun beslutningen nemmere, og Esther og Poul var solgt i landejendommen, så de meddelte Anita Jæger, at de gerne ville købe det – og at de gerne ville give prisen:

”Det var et dejligt sted. Det var lige det, vi godt kunne tænke os og havde kigget efter. Ikke så langt fra Silkeborg, en passende størrelse og en dejlig natur med skov og sø. Akkurat lige som det skulle være”, lyder det fra Poul.

”Huset havde rigtig meget af det, vi gerne ville have. Der var naturen og spændende rum i huset. Der er da også et par ting, vi nok gerne vil lave om, men vi kiggede bare på hinanden og var helt enige om, at her ville vi gerne bo. Det er ret perfekt til os,” tilføjer Esther.

Tæt på familien

Udover at være en spændende ejendom tæt på skov og sø opfylder landejendommen også et af de vigtigste krav for parret; det kunne nemlig ikke ligge mere perfekt for dem rent geografisk. Det skyldes, at det ikke er så længe siden, at parret fik titlen som bedsteforældre, så beliggenheden i Them/Virklund kunne ikke være bedre:

”Der er kun 5 minutter ned til vores søn og svigerdatter i Virklund, som lige har bosat sig der med vores lille barnebarn. Det var også vigtigt. Vi havde også kigget på huse i Bryrup og Vrads, og der er jo også vidunderligt, men det her hus har lige præcis dét, det skal have og er tæt på alting alligevel,” fortæller Esther.

Men selv om parret var glade for, at husjagten endelig havde givet pote gennem Anita Jægers køberkartotek, var der lige en enkelt mindre detalje, der skulle på plads, før drømmen om landejendommen kunne blive en realitet:

”Vi sagde jo også til Anita, at hvis vi køber det her, så skal vi jo have solgt det, vi bor i nu. Så vi spurgte hende, hvor hurtigt hun kunne gøre dét. Til det svarede hun ’Jeg tror, jeg har en køber til det i mit kartotek, ligesom I var i mit kartotek’. Så i løbet af 14 dage havde vi købt, og vi havde solgt! Det var perfekt. Et super forløb simpelthen”, fortæller Poul begejstret.

Læs også om Bodil og Jens Jørn Nielsen, hvis hus blev solgt på bare to dage endda over prisen.

Overvældende – men nemt

For parret har det været en god oplevelse både at købe at sælge gennem Anita Jæger, og de er meget spændte på at komme i gang i deres nye bolig. Men det har også efterladt et stort indtryk, at både køb og salg er gået stå stærkt:

”Hele processen var lidt overvældende, fordi det gik så hurtigt. Men Anita Jæger er helt vildt dygtig og god, og hun lytter til, hvad man siger. Det er vel et halvt års tid siden, hun var ude og vurdere vores gamle hus, så vi har egentlig været undervejs i processen længe. Men pludselig gik det hele ret stærkt. Heldigvis er Anita Jæger virkelig dygtig og professionel, og der bliver virkelig taget hånd om én. Hun har gjort det nemt for os”.

Vil du også have en ejendomsmægler, der gør det nemt for dig at sælge dit hus?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale.