Solgt på 2 dage – over udbudsprisen

”Det gik jo meget hurtigt. Det kom på nettet og 2 dage senere var der 2 meget interesserede købere. Anita Jæger snakkede med de potentielle købere og det bevirkede faktisk, at vi fik mere for huset, end det var sat til salg til. Så det synes jeg, hun kørte rigtig godt,” siger Niels Jørn Nielsen, som sammen med hustruen Bodil satte sit hus til salg og blev overvældet af, hvor hurtigt sådan noget kan gå.

”Det var lige ved at vælte os omkuld, at det kunne gå så hurtigt. Det var usædvanligt og anderledes, end vi havde forventet” siger Niels og Bodil fortsætter: ”Selvom det kom meget hurtigt, var det jo også meget positivt, at vi ikke skulle gå og vente i mange måneder eller et år. Det synes jeg var rart”. Parret er derfor helt enige om, at valget af Anita Jæger som ejendomsmægler var det helt rigtige for dem.

”Vi fornemmede, at hun havde overblikket over det hele, så vi behøvede ikke selv bekymre os,” siger Bodil. Det gav ro omkring det hurtige salg.

Og det er ikke første gang, at huse er blevet solgt på få dage hos Anita Jæger. For Jesper Skak-Nielsen og Helle Lorenzen tog det kun 2 fremvisninger på 2 dage og så var huset solgt til prisen. Og for Peer og Annette Vandsø kom huset på nettet mandag morgen og var solgt torsdag til fyraften.

God kommunikation gjorde valg af ejendomsmægler let

Bodil og Niels havde allerede et godt indtryk af Anita Jæger, inden de skulle vælge ejendomsmægler. Derfor var valget let.

”Vi kendte Anita Jæger lidt fra tidligere, hvor hun havde været ude at snakke med os for at vurdere ejendommen. Der følte vi, at vi fik god information, et godt indtryk af hendes måde at være på og tillid til hende. Derfor tænkte vi, at vi ville kontakte hende igen, når der kom et salg på tale,” fortæller Niels.

Deres førstehåndsindtryk viste sig at være rigtige. Deres oplevelse af samarbejdet med Anita Jæger var nemlig, at Anita Jæger var let at snakke med og god til at holde dem opdateret gennem hele processen.

”Vi følte os meget opdaterede undervejs. Anita Jæger har været god til at ringe til os og komme herud, når det var nødvendigt, og tage sig tid til de snakke, som vi havde behov for. Under kontakten med de to potentielle købere, kontaktede hun os flere gange om dagen og fortalte, hvordan det gik. Så kommunikationen har været en rigtig god del af processen,” forklarer Bodil.

Professionel, tillidsvækkende og tryghedsskabende

Efter salget vil parret klart anbefale samarbejdet med Anita Jæger til andre, der skal sælge deres bolig.

”Anita Jæger havde styr på tingene, var dygtig og professionel. Hun havde så meget erfaring, at hun kunne køre det på bedste vis. Og så er hun et rigtig behageligt menneske at snakke med både professionelt og på det menneskelige plan. Det vækker tillid,” fortæller Niels.

Selvom boligen kun lå på nettet i to dage, begyndte samarbejdet med Anita Jæger allerede nogle uger forinden og sluttede ikke før alting var afklaret omkring salget. Det skabte ro hos parret, som følte sig trygge i Anita Jægers hænder.

”Jeg følte allerede fra starten, at der var en god kontakt og at vi forstod hinanden. Hun forstod, hvad vores behov var. Det var meget tryghedsskabende for os,” siger Bodil og tilføjer afslutningsvis: ”Så det har været en god oplevelse, som vi kan anbefale til andre.”

 

Læs mere om at sælge dit hus her