En overraskende god oplevelse

Da Mette Beck skulle sælge sin bolig i Hvinningdal, brugte hun en del tid på at forberede sig på selve salgsprocessen. Det var nemlig ikke ligefrem noget, hun som sådan glædede sig til:

”Jeg forestiller mig, at det er de færreste, der ser frem til at skulle sælge sit hus. Man ved godt, at det er et relativt stort arbejde, så en stor del af det er egentlig at gøre sig mentalt klar til selve processen. Og når man så er klar, vil man gerne bare hurtigst muligt fra A til B,” fortæller Mette.

Selv om hun syntes, hun havde forberedt sig mest og bedst muligt og var klar til at gå i gang, var der alligevel nogle ting, hun ikke havde taget højde for:

”Da jeg skulle i gang med at sælge, var der nogle ting, jeg ikke helt havde fået ryddet op i eller fået gjort klar, blandt andet min have. Anita Jæger ved jo, hvad der skal til for at få solgt et hus, så der var hun super god til straks at få kontakt til to fantastiske havemænd, som i løbet af ingen tid fik shinet min have op, så den stod skarpt, som den aldrig havde stået før”, smiler hun.

Mette fortsætter:

”Det var for mig en sjov og anderledes oplevelse, og man kan sige, at jeg fik øjnene op for, at det ikke kun er tungt arbejde og sure pligter at sælge et hus. I hvert fald ikke gennem Anita Jæger. Min oplevelse er helt klart, at det har været en meget fin rejse fra A til B, hvor det både har været effektivt, hurtigt og kompetent – nogle gange nærmest hyggeligt og sjovt!”

Samlet opbakning og teamspirit

Fra starten af salgsprocessen følte Mette, at hun var i trygge hænder, og at det var et professionelt og dedikeret team, hun havde valgt til opgaven:

”Noget af det, der kendetegner og afspejler hele personalets teamspirit er jo, at alle hos Anita Jæger var ude og se huset sammen. Det tænkte jeg egentlig var en meget fin ting. At alle var klar over, hvordan huset ser ud og de gør det i fællesskab. Det giver også en fornemmelse af, at der er en samlet opbakning bag salget af sit hus, og det er rart,” fortæller hun.

”På den måde ved personalet, hvad de enkelte huse, de sælger, egentlig repræsenterer, og derfor kan de alle tale om det i forhold til de købere, der måtte dukke op. Det er et fint træk og viser et godt sammenhold og en stor dedikation for at sælge huset. Det var fedt at opleve.”

Mette er bestemt ikke alene om at værdsætte den måde, Anita Jæger også ser mennesket bag boligen på.  Det var nemlig også på baggrund af respekten for forskelligheder i boliger, formidling af værdier og god kommunikation, at Birgitte Bjørnholt valgte at sælge sin bolig gennem Anita Jæger.

Selv om det viste sig ikke at være helt så stor en byrde at sælge sit hus, som Mette frygtede, opstod der naturligvis nogle spørgsmål og tvivl om forskellige ting undervejs. Heldigvis var der altid en, der tog telefonen i den anden ende – som selvfølgelig kendte Mettes sag – og hos Anita Jæger er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål:

”Der dukker jo altid spørgsmål op, som man ikke lige har været forberedt på. Så det med, at man altid kan ringe ned og sige ’Hvad gør jeg i den her situation?’, og man altid får et venligt svar og et smil på læben – det er altså dejligt,” fortæller Mette.

Ansvarsbevidst og handlekraftig

Generelt er Mette Beck positivt overrasket over hele teamet hos Anita Jæger, og hun bed særligt mærke i, hvor godt de samarbejder. Der er ingen skarpe albuer og fine fornemmelser – kun hjælpsomhed, solidaritet og holdånd:

”Det er et meget kompetent og venligt team, der er hos Anita Jæger. Det er et godt team, der samarbejder, og som er parat til at træde til, hvis der opstår større eller mindre udfordringer. Et salg går jo sjældent 100 % smooth, men her er min helt klare oplevelse, at problemstillinger altid bliver løst gelinde og med konduite,” fortæller Mette.

 

Selv om hele holdet bag Anita Jæger var ude at se Mette Becks hus i Hvinningdal, var det Dorte Lundahl, der endte med at få salget af Rudbølvej 39 i hus. Og Mette var mere end tilfreds med Dortes ekspertise og håndtering af salget:

”Jeg havde meget stor tillid til hende og den måde, hun greb det an på. Hun er meget ansvarsbevidst og handlekraftig, og så har hun været god til hele tiden at informere mig om forløbet og inddrage mig. Det har jeg været meget taknemmelig for!”

Tillid og handlekraft er også to af de ting, der karakteriserer salget af Jesper Skak-Nielsen og Helle Lorenzens hus, der blev solgt på to dage til prisen.

Vil du også have en ansvarsbevidst og kompetent ejendomsmægler, der kan overraske dig i din salgsproces og gøre rejsen fra A til B nemmere, end du tror?

Hele holdet står klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os her for en uforpligtende samtale omkring dine overvejelser om at sælge din bolig.