Et spørgsmål om kompetencer, kendskab, god kemi og tillid

Sydbyen er og har længe været et attraktivt boligkvarter i Silkeborg. Mange bliver især tiltrukket af beliggenheden tæt på både byliv og natur, og Anita Jæger har efterhånden opbygget en rig erfaring med at sælge villaer i denne del af byen. Der skulle da heller ikke gå mere end 24 dage, før der blev underskrevet en købsaftale på Christian og Trine Agerskovs hus på Vestervænget:

”Vi fik en meget, meget saglig og professionel vurdering og gennemgang af vores hus og en sammenligning af det marked, som Anita Jæger kender hernede i Sydbyen, hvor vi sælger. Hun holdt vores hus op mod de andre huse, der var handlet hernede, og hvad det havde af fordele og ulemper i forhold til det, der skulle betinge vores salg”, lyder det fra Trine.

Hun uddyber, at de satte rigtig stor pris på Anita Jægers professionelle selvindsigt, og at hun var meget ærlig i dialogen omkring og vurderingen af deres bolig:

”Hun holdt sig på sin egen banehalvdel, og det var lige dét, vi havde brug for”.

”Ja, hun er fuldstændig saglig og fortæller 100 % hvad det er, hun kan tilbyde os. Og så kan vi tage valget ud fra, hvad vi ellers har fået tilbudt. Og det synes jeg da er en rigtig god kompetence at have”, tilføjer Christian.

Det er ikke kun Christian og Trine, der har stået med denne oplevelse af Anita Jæger som den rette til at sælge deres bolig. Morten Agerskov valgte netop Anita Jæger som den mægler, der skulle sælge deres bolig på grund af det lokale priskendskab og den mangeårige erfaring.

Nemt og trygt med god kemi

Ægteparret er helt enige om, at salgsprocessen har været en god oplevelse fra start til slut. Det var vigtigt for dem at forventningsafstemme og have en god, løbende dialog. Og det fik de:

”Vi snakkede meget om samarbejdet omkring det at sælge et hus – altså hvilke forventninger, mægler havde til os, og hvilke forventninger, vi havde til mægler. Det var blandt andet, at vi blev varslet to dage i forvejen inden, der var fremvisning, hvordan huset skulle fremstå til fremvisningen og andre gode råd inden, man går i gang med en salgsproces. Vi synes, vi fik en meget professionel behandling”, siger Trine.

Christian fremhæver også Anita Jægers facon og væremåde som noget helt afgørende:

”Vi havde rigtig god kemi med Anita Jæger, og det er jo egentlig det vigtigste. Det synes jeg er en rigtig god kompetence at have med sig. Kemien og tilliden mellem os gik op i en højere enhed, kan man sige.”

En god oplevelse for både køber og sælger

Det var Anita Jæger selv, der stod for vurderingen af huset og det indledende arbejde med at sælge Christian og Trines bolig. I det efterfølgende arbejde var det dog Rasmus Gramm Gren, som også er ejendomsmægler hos Anita Jæger, der stod for blandt andet fremvisninger og kontakten med køber. Christian og Trine var indledningsvist en smule forbeholdne over for, hvorvidt Rasmus nu var den rette til at sælge deres hus. Men disse forbehold skulle hurtigt vise sig at blive gjort til skamme:

”Vi tænkte jo først, at Rasmus var en meget ung mand. Men vi har meget stor faglig respekt for det, som Rasmus kunne i salget af vores hus”, siger Trine.

Hun uddyber: ”Rasmus var meget empatisk, tålmodig og lyttende. Det er vores oplevelse som sælgere, men det er også vores indtryk, at køber oplevede det samme. Rasmus var meget troværdig i forhold til de aftaler, vi lavede, og de blev selvfølgelig alle overholdt. Vi havde et rigtig godt samarbejde, der var præget af en god og tæt dialog om forskellige ting – for eksempel i forhold til at klargøre huset til fotografen og inden fremvisningerne.

Christian nikker og tilføjer: ”Det var helt fantastisk".

Slutteligt påpeger parret, at de har haft stor glæde af den app, man får adgang til i forbindelse med at sætte et hus til salg ved Anita Jæger:

”Anita Jæger har jo en app, som man downloader som sælger, hvor al kommunikation foregår i. Her kan man følge med i visninger og aftaler, og man er fri for at have det i sin mailboks ved siden af. Hvis man er i tvivl om diverse datoer og deadlines, kan man følge med i det derinde. Det har fungeret supergodt”, siger Trine.

Parret er enige om, at det selvfølgelig er samarbejdet med Anita Jæger og Rasmus Gren, der har været den primære årsag til den gode oplevelse med hussalget, men APP’en har uden tvivl gjort det mere overskueligt for dem at være hussælgere. Hos Anita Jæger får du nemlig lige dét ekstra. Når det går rigtig godt, får du også mere for huset, end det er sat til salg til – som Niels og Bodil Nielsen oplevede med deres hus efter bare 2 dage på boligmarkedet.