Sådan vælger du den rette ejendomsmægler

Hvordan vælger du den rette mægler til at sælge din bolig? Vi har spurgt nogle af dem, vi har solgt hus for, hvad de kiggede efter, da de skulle vælge ejendomsmægler. Det der kom disse 4 svar ud af.

En jeg havde lyst til at lukke ind i mit hjem

For Katrine Bak Primdahl var det vigtigt, at hun havde lyst til at lade mægleren være alene hjemme i hendes hus. Her var tillid en væsentlig faktor: ”For mig var det vigtigt at vælge en mægler, som jeg havde tillid til. Er det en jeg kan lide og vil tillade at lukke ind i mit hjem, mens jeg ikke er hjemme? Og med Anita Jæger kunne jeg nemt svare ja på det,”  fortæller Katrine. Læs mere om Katrines oplevelse.

En med kendskab til lokalområdet

Poul Riberholt kiggede mere på, om mægleren havde lokalt kendskab, så de kunne sælge ikke kun huset, men også lokalområdet som han og familien var blevet glade for gennem 15 år i Sejs: ”Det at vælge en ejendomsmægler er vigtigt, for det at sælge sit hus går jo tæt på. Man vil jo gerne give det videre til nogle andre, som kan værdsætte det lige så meget som en selv. Så det skulle helt sikkert være en, der kendte området og havde solgt huse herude før. Så var vi sikre på, at hele området blev solgt ind og ikke bare vores hus,”  fortæller Poul. Læs mere om Pouls oplevelse.

En der er god til at kommunikere

For Bodil og Niels Jørn Nielsen var kommunikationen vigtigst – noget de oplevede allerede i salgsvurderingen, inden huset blev sat til salg: ”Vi følte os meget opdaterede undervejs. Anita Jæger var god til at ringe til os og komme herud, når det var nødvendigt, og tage sig tid til de snakke, som vi havde behov for. Under kontakten med de to potentielle købere, kontaktede hun os flere gange om dagen og fortalte, hvordan det gik,”  fortæller Bodil. Læs mere om deres oplevelse.

En der får tingene til at ske

For Jesper Skak-Nielsen og Helle Lorenzen var den rigtige mægler en, der kunne tage fra og skride til handling: ”En af grundene til vi valgte Anita Jæger var, fordi vi havde indtryk af, at hun var handlekraftig, og at der hurtigt ville ske noget. Der gik to fremvisninger på to dage, og så var huset solgt - til prisen. Så vi havde helt ret i vores indtryk,”  fortæller de. Læs mere om Jesper og Helles oplevelse.

Der er selvfølgelig mange andre ting, der kan have indflydelse på, hvilken mægler du vælger. Hvis vi kan hjælpe dig med at afklare nogle af dine spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret til en uforpligtende snak.

 

Læs mere om at sælge dit hus her