Unikt koncept: få din bolig fremvist til potentielle købere til Late Night åbent hus v. Ejendomsmægler Anita Jæger

Som noget helt særligt afholder Ejendomsmægler Anita Jæger Late Night åbent hus sidste torsdag i hver måned. Her kan din bolig blive en af de op til 15 huse, der fremvises på én aften. Det er en oplagt mulighed for at øge chancen for at få din bolig solgt ved at få besøg af en masse potentielle købere, som er på jagt efter deres drømmebolig i Silkeborg-området.

Fleksibelt, professionelt og attraktivt arrangement

Late Night åbent hus-arrangementet foregår på den måde, at der på én aften er en række huse, der inviterer til fremvisning for alle, der er interesserede i at se mere end salgsopstillingen af dit hus på Anita Jægers hjemmeside eller i butikken. Der er åbent hus i en halv time, hvor der vil være en mægler til stede fra start til slut – enten Anita Jæger selv eller en af hendes dygtige kollegaer. For nogen kan det være en smule angstprovokerende at lukke fremmede ind, mens man ikke er hjemme, men hos Anita Jæger får du både en ejendomsmægler, du har lyst til at lukke ind i dit hjem, og som du trygt kan overlade det til.

De første huse åbner allerede dørene klokken 17, og de sidste byder typisk interesserede indenfor omkring klokken 20. Der er altså rig mulighed for at vælge præcis det tidspunkt, der passer dig/jer bedst afhængigt af job, fritidsinteresser, indkøb, aftensmad, børn mm.

Der er ingen krav til, hvor længe din bolig skal have været på markedet, før den kan blive en del af Late Night-arrangementet. Hvis du ikke har sat dit hus til salg endnu, og du gerne vil nå at have din bolig med i puljen af huse, der åbner dørene sidste torsdag i måneden, rykker vi gerne ud selv med kort varsel til en uforpligtende salgsvurdering.

Vi vil dog gerne bringe en ”advarsel”, for når et hus er blevet sat til salg hos Anita Jæger, går det nogle gange så hurtigt med at sælge det, at huset ikke engang når at være med i Late Night-arrangementet, for eksempel Bodil og Niels Jørn Nielsen, der solgte deres bolig på 2 dage over udbudsprisen. Dette er selvfølgelig et ekstraordinært hurtigt salg, men med den aktuelle situation på boligmarkedet, hvor boligpriserne er historisk høje og udbuddet historisk lavt, er det bestemt ikke utænkeligt, at det samme kan ske med jeres bolig.

Godt alternativ til traditionelle fremvisninger

Selv om konceptet stadig er et forholdsvis nyt tiltag, har vi allerede gode erfaringer med det. Der er mange, der som sælgere hos Anita Jæger er rigtig glade for det eksklusive tilbud, som man ikke får ved andre mæglere. For nogen kan det nemlig være drænende at have mange særskilte fremvisninger i en salgsproces. Man skal koordinere med mægleren, klargøre huset i tide og utide, og måske man ”smides ud” af huset oftere, end man havde forventet og man faktisk synes om…

Her er Late Night åbent hus et rigtig godt alternativ, fordi mange potentielle købere og interesserede inviteres indenfor på samme tid. Dermed får de personer, der er interesseret i at byde på jeres bolig, nemlig også et indtryk af, hvor stor konkurrencen er om at få lov til at flytte ind på netop jeres adresse.

Forbered din bolig til åbent hus: sæt den rette stemning

Det eneste, du skal tænke på, er at sætte den rette stemning i dit hjem. Tager din bolig sig bedst ud med aftensol i haven eller med fuldt dagslys i stuen? Skal der ild i pejsen, musik på anlægget eller friske blomster på bordet? Du skal vælge dét tidspunkt, du synes, din bolig er uimodståelig, og hvor du er allergladest for at bo der. Så er chancen for, at andre vil forelske sig i de samme ting i netop din bolig nemlig meget større.

Læs vores gode råd til at sætte den helt rette stemning til jeres fremvisning her, som selvfølgelig også kan bruges til almindelige fremvisninger:
Den rette stemning sælger din bolig

Der er naturligvis ingen omkostninger forbundet med at deltage i arrangementet. Vi sørger selvfølgelig for at overholde de gældende anbefalinger om afstand, afspritning og mundbind i forhold til corona, men der er ingen krav til hverken tilmelding eller coronapas til Late Night-fremvisningerne.

Skal din bolig være en del af det næste Late Night-arrangement?

Udfyld vores kontaktformular og få en uforpligtende salgsvurdering her.