Valgte Anita Jæger for 2. gang: “Både sælger og køber føler sig trygge”

Jacob og Julie Døssing Aulbjerg solgte for nyligt deres bolig på Villekullavej i det populære Astrid Lindgren-kvarter i det nordlige Silkeborg. Da de skulle vælge en ejendomsmægler til opgaven, var det ikke et svært valg – de havde nemlig brugt Anita Jæger tidligere i forbindelse med salget af deres gamle bolig.

For nogen kan det være en jungle og lidt af et sats at vælge en ejendomsmægler, når man skal sælge sit hus. For hvad hvis man vælger én, der ikke kan se de samme værdier i boligen som én selv, og som måske ikke kender lokalområdet godt nok, eller som ikke formår at markedsføre boligen til de rigtige?

Disse bekymringer slap Jacob og Julie Døssing Aulbjerg helt for, da de skulle sælge deres bolig. De kendte nemlig allerede Anita Jæger fra sidste gang, se solgte bolig i Silkeborg-området – og det var en stor lettelse for dem. Det er nemlig i forvejen en lang proces og en stor beslutning at nå frem til, at man gerne vil sælge sit hjem.

”Vi har en historik med Anita Jæger og har brugt hende før, hvor vi var meget tilfredse med hende, så valget var egentlig ikke så svært for os. Vi kender også flere, som har solgt gennem Anita Jæger, og fælles for vores oplevelser er, at vi har fået en rigtig god behandling,” lyder det fra Julie.

God behandling med professionelt setup

Både Jacob og Julie er enige om, at det er meget tillidsfuldt at handle med Anita Jæger:

”Man er ikke i tvivl om, at hun mener det, hun siger. Da hun for eksempel vurderede vores hus, var vi både helt sikre på, at det var en fair vurdering, og at det var realistisk at sælge til den pris. Hun er meget ærlig, og det er vores helt klare indtryk, at hun selvfølgelig er ærlig hele vejen igennem både over for os som sælgere og køberne,” fortæller Jacob.

Julie supplerer: ”Ja, og det er noget af det, der har gjort, at vi har været meget trygge hele vejen igennem. Det er et meget professionelt setup med høj gennemsigtighed, og det er bare sindssygt vigtigt at føle sig tryg i sådan en proces her – for én ting er at nå frem til, at man gerne vil sælge, men når beslutningen så er taget, håber man jo bare på, at det ikke trækker i langdrag med at få det solgt”.

Den svære, indledende proces i forhold til at forberede sig mentalt på at skulle sælge sin bolig er formentlig noget, de fleste hussælgere kan nikke genkendende til – det var i hvert fald tilfældet hos Mette Beck, da hun solgte sin bolig i Hvinningdal. Heldigvis endte det med at være en overraskende god oplevelse for hende at sælge gennem Anita Jæger.

God strategi med en klar linje

Det professionelle setup kommer blandt andet til udtryk i den strategi, Anita Jæger lægger for de boliger, hun får til salg. Hun gør nemlig tingene lidt anderledes end mange andre ejendomsmæglere:

”Anita Jæger er meget opmærksom på, hvordan man kommer ud til folk, og hvilken type mennesker, der kan være interesseret i sådan et hus som vores. Det er for eksempel sådan noget med hvordan, man kommer ud på internettet og får fat i de rigtige mennesker – eller måske nærmere at de rigtige mennesker bliver gjort opmærksomme på lige netop vores bolig. Vi har aldrig været i tvivl om, hvad næste step var, og generelt synes vi bare, at strategien har fungeret rigtig godt,” fortæller Jacob.

Julie nikker og tilføjer: ”Ja, og det eneste vi har skullet sørge for, var, at der var pænt og rent – så tog Anita Jæger og hendes medarbejdere sig af resten. Man er slet ikke i tvivl om, hvad linjen er, og det følte vi os meget trygge ved”.

Det er ikke bare Jacob og Julie, der har nydt godt af Anita Jægers anderledes salgsstrategier. Læs for eksempel om Kirsten Nielsen, der havde haft sin bolig på Sensommervej i Resenbro til salg et par måneder uden, at der for alvor skete noget – indtil Anita Jæger ændrede salgsstrategien. Det gjorde forskellen, og så gik det ellers stærkt!

Anbefalinger med god samvittighed

Det var som bekendt ikke et svært valg for Jacob og Julie at vælge ejendomsmægler, og de har da også anbefalet Anita Jæger til flere i deres omgangskreds, når de stod i samme situation som dem:

”Siden vi solgte vores sidste hus gennem Anita Jæger, har vi anbefalet hende til både familie og venner, og vi kender flere, som har fulgt vores råd og anbefaling og valgte Anita Jæger som deres ejendomsmægler. De har alle været supertilfredse med hende, så vi vil helt sikkert fortsætte med at anbefale Anita Jæger til vores omgangskreds”, fortæller Jacob.

Denne gang har de også nydt godt af Anita Jægers evner i forhold til at rådgive om købet af deres nye bolig, og generelt har parret haft en rigtig god dialog med såvel Anita Jæger som hendes medarbejdere. For hvor Anita Jæger udarbejdede salgsstrategien for deres bolig, var det Rasmus og Dorte, der stod for selve mæglingen af den:

”Vi har fået hjælp af nogle forskellige medarbejdere hos Anita Jæger og har haft en rigtig god dialog med dem alle. Både Dorte og Rasmus har været på vores case i forhold til selve salget, og Dorte kendte vi faktisk på forhånd, fordi det var hende, der solgte vores tidligere bolig for nogle år siden. Derudover har vi skrevet en del med Mie i forbindelse med alt det praktiske og papirarbejde. Uanset hvem, man snakker med, føler man altid, at man kan få et svar på, om der nu er styr på tingene, eller om de manglede noget fra os,” fortæller de.

Den oplevelse er de heldigvis ikke ene om – for både Birgitte Bjørnholt, der solgte sin bolig på Østre Allé gennem Anita Jæger, synes, at personalet er enormt dygtigt og hjælpsomt, og Mette Beck var mere end tilfreds med Dortes ansvarsbevidste og handlekraftige ekspertise i rollen som mægler af hendes bolig på Rudbølvej i Hvinningdal.

Vil du også have en ejendomsmægler, som både sælger og køber er tryg ved – og som tilbyder et professionelt setup med de rigtige salgsstrategier?

Læs mere om at sælge dit hus her