Anita Jægers teknologiske tilbud gør det nemmere at være sælger

Jens Erik Jensen havde besluttet sig for at flytte til Viborg, og da det rette hus kom til salg i nabokommunen, måtte liebhaverboligen på Vesterlundvej 208 sættes til salg. Med en attraktiv bolig i et populært område med eksklusive og smukke omgivelser var han klar over, at det ikke var en opgave for hvem som helst.

Derfor tog Jens Erik Jensen kontakt til to lokale ejendomsmæglere i Silkeborg-området, og her var det Anita Jæger, der kom med det bedste setup:

”Anita Jæger kom med det bedste tilbud. Det var godt nok en smule dyrere end tilbuddet fra den anden ejendomsmægler, jeg tog kontakt til, men jeg kunne bare se på det hele, at det var det bedste setup til prisen. Det var et rigtig godt oplæg med besigtigelser, fotograf, droneoptagelser og fremvisninger – og så kunne jeg genkende hendes målrettede og professionelle måde at arbejde på fra mig selv. Det var helt afgørende for mit valg af Anita Jæger som den ejendomsmægler, der skulle sælge mit hus”.

Med over 25 års erfaring som ejendomsmægler i det midt- og østjyske ved Anita Jæger netop, hvad der skal til for at sælge en liebhaverbolig og ikke mindst, hvordan man når sit mål, når man kender sin købermålgruppe.

Foran inden for teknologiske tilbud

Den teknologiske udvikling går som bekendt rigtig stærkt, og man kan efterhånden hurtigt komme håbløst bagud, hvis man ikke holder sig bare lidt opdateret på, hvad der rører sig. Der er dog væsentlige fordele for både køber og sælger ved at udnytte de teknologiske tilbud, og derfor har Anita Jæger udviklet en APP, der holder styr på diverse processer, dokumenter, detaljer og deadlines. Det er kun små 4 år siden, Jens Erik Jensen sidst solgte en bolig, og han kan tydeligt mærke forskel på at sælge bolig nu end for blot få år siden:

”Det er meget nemmere at være sælger nu, fordi det hele er blevet digitalt. Jeg har ikke længere tykke mapper og store ringbind med alverdens dokumenter og materiale – alt ligger simpelthen online og i Anita Jægers App, som jeg er meget begejstret for.”

Christian og Trine Agerskov var også rigtig glade for Anita Jægers App. Men hvis man ligesom Birgitte Bjørnholt, der med egne ord ”ikke er den største IT-nørd”, ikke har lige så meget teknisk snilde som Jens Erik Jensen, er der selvfølgelig hjælp at hente. Appen er naturligvis opsat så brugervenligt som muligt, men hvis man alligevel har behov for assistance til at navigere i den og uploade de rigtige dokumenter mv., står Anita Jæger og hendes medarbejdere altid klar til at hjælpe.

Det har Jens Erik Jensen dog ikke haft behov for:

”Det kan godt ske, at jeg har været lidt sen til at komme med på den teknologiske mode, men jeg har virkelig nydt, at det hele har været tilgængeligt på telefonen gennem Anita Jægers APP. Jeg tror ikke, at de andre lokale mæglere i Silkeborg har en APP – og i så fald ikke med de samme funktioner – så der er Anita Jæger foran i forhold til teknologiske tilbud til hendes kunder.”

Med sælgeren hele vejen

Selv om Anita Jæger har en APP, som holder styr på mange processer, betyder det langt fra, at alt er automatiseret og ikke er personligt. Ligesom Bodil og Niels Jørn Nielsen føler Jens Erik Jensen sig taget godt i hånden fra starten af med en høj grad af professionalisme og god dialog:

”Jeg føler, at Anita Jæger og hendes medarbejdere er med sælgeren hele vejen igennem processen. Jeg føler også, at den kommunikation, vi har haft om de respektive interesserede købere har været meget seriøs. Der var nogen, som bød over prisen, og de er blevet behandlet fuldstændig korrekt og fair i forhold til efterspørgslen på mit hus. Anita Jæger og hendes team er utrolig professionelle, og de gør det virkelig godt. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet”.

Og med god grund – Jens Erik Jensen endte nemlig med at sælge sin liebhaverbolig over udbudsprisen.

Vil du også gerne have en ejendomsmægler, der er med dig hele vejen – og som tilbyder det stærkeste setup i forhold til den teknologiske udvikling?

Læs mere om at sælge dit hus her